Vielse og bryllupsfotografering

VIELSE OG BRYLLUPSFOTOGRAFERING 

12 000,– Inkluderer 50 stk høyoppløselige bilder.

Jeg ankommer kirken/lokalet ca. en halv time før vielsen starter, er med under selve vielsen og deretter bryllupsfotograferingen. I forkant av vielsen legger jeg vekt på å forevige dekor, gjester som ankommer og en spent brudgom. Sermonien følges med reportasjepreg og jeg tar selvsagt gjerne familiebilder etterpå om dere ønsker det.

Etter vielsen drar vi til avtalt sted for å ta selve bryllupsfotograferingen. Dette setter jeg av ca. 1,5 time til.

Denne fotograferingen inkluderer 50 stk høyoppløselige bildefiler. Bildene velger dere selv ut i etterkant. Det er flott om dere setter av tre timer fra vielsen starter til dere setter dere til bords.

Dere vil motta en mail med innloggingsinfo ca. 3 uker etter fotograferingen. Dette gir tilgang til lavoppløselige betraktningsbilder på deres egen bildeside. Bildene er ikke printbare, og er merket med logo. Bildegalleriet vil være i både sort/hvitt og farger. Dere velger da ut de bildene dere ønsker å få høyoppløselige. Det er selvsagt mulig å kjøpe flere hvis dere ønsker det. Jeg leverer også takkekort, album og forstørrelser og hjelper gjerne til med dette.

I forkant av dagen har vi et planleggingsmøte. Her kan vi snakke om alle detaljene rundt dagen, bildestil og lokasjon for bryllupsbildene. Dette er en fin mulighet for meg til å bli bedre kjent med dere, slik at jeg har best mulig utgangspunkt til å forevige dagen deres akkurat slik dere ønsker.

Fotograferingen inkluderer et visningsmøte, hvor vi sammen kan se på bildene og jeg kan hjelpe dere i utvelgelseprosessen. Visningsmøtet avtales i forbindelse med planleggingsmøtet. Priser på produktene finner dere under etterbestillinger.

Ved bestilling av brylluspfotografering fakturerer jeg 2500,- i reservasjonsgebyr. Dette blir selvsagt trukket fra på totalprisen. Fotografering utenfor Oslo medfører et tillegg for ekstra tidsbruk og kjørekostnader. Dette må avtales i hvert enkelt tilfelle)