Søsken og familiefotografering

SØSKEN OG FAMILIEFOTOGRAFERING

2000,–

Ønsker dere fotografering hjemme eller på annen lokasjon vil det komme et tillegg på 800,–.

Jeg setter av en hel klokketime, men det er ikke alltid behov for å bruke så lang tid. Noen ganger bruker vi kortere tid og avogtil trenger vi litt lenger tid, og det er det alltid satt av tid til. Det er anledning til antrekksskift og bruk av ulike bakgrunner/lyssetting.

Jeg kommer gjerne med tips og råd i forhold til antrekk om dere ønsker det. Generelt vil jeg si at dere bør velge klær som ikke har store mønster eller forstyrrende logoer. Ved gruppebilder er det lurt å tenke at antrekkene til alle på bildet skal harmonere. Det betyr ikke at alle må ha på samme farge, men at alle passer litt sammen. Dette er med på å skape en mye bedre helhet i bildet.

Det er mange som tar med seg belønning til barna i form av leker eller godis. Dette er veldig lurt, men pass på at det gjemmes godt frem til det er behov for det eller til vi er ferdige.

Under fotograferingen tar vi mange bilder, og dere vil normalt få en oversikt over 50-100 stk. Dere vil motta en mail med innloggingsinfo ca. 1 uke etter fotograferingen. Dette gir tilgang til lavoppløselige betraktningsbilder på deres egen bildeside. Bildene er ikke printbare, og er merket med logo. Bildegalleriet vil være i både sort/hvitt og farger. Dette danner bestillingsgrunnlaget for den enkelte fotografering. All etterbestilling foretas gjennom Studio Vest. Priser på produktene finner dere under etterbestillinger.

Alle fotograferinger inkluderer et visningsmøte. Her hjelper jeg dere gjerne med å lage forslag til takkekort, album og forstørrelser. Visningsmøtet avtales i forbindelse med fotograferingen.

Jeg fotograferer ikke i desember, så det kan være lurt å tenke på julekort og julegaver tidlig.