Portrettfotografering

PORTRETTFOTOGRAFERING

Screen Shot 2016-01-10 at 18.01.191600,–

Ønsker du fotografering på annen lokasjon vil det komme et tillegg på 800,–.

Jeg setter av en hel klokketime. Det er anledning til antrekksskift og bruk av ulike bakgrunner/lyssetting. Jeg kommer gjerne med tips og råd i forhold til antrekk om dere ønsker det. Generelt vil jeg si at dere bør velge klær som ikke har store mønster eller forstyrrende logoer.

Det er fint om du forteller hva bildene skal benyttes til, slik at jeg kan tilpasse fotograferingen etter dine behov. Er det en konfirmant som skal fotograferes, trenger du bilder i jobbsammenheng eller til en nettprofil? Dette er fint å vite slik at jeg får tatt akkurat de bildene du ønsker deg.

Under fotograferingen tar vi mange bilder, og dere vil normalt få en oversikt over 50-100 stk. Dere vil motta en mail med innloggingsinfo ca. 1 uke etter fotograferingen. Dette gir tilgang til lavoppløselige betraktningsbilder på deres egen bildeside. Bildene er ikke printbare, og er merket med logo. Bildegalleriet vil være i både sort/hvitt og farger. Dette danner bestillingsgrunnlaget for den enkelte fotografering. All etterbestilling foretas gjennom Studio Vest. Priser på produktene finner dere under etterbestillinger.

Alle fotograferinger inkluderer et visningsmøte. Her hjelper jeg dere gjerne med å lage forslag til takkekort, album og forstørrelser. Visningsmøtet avtales i forbindelse med fotograferingen.

Jeg fotograferer ikke i desember, så det kan være lurt å tenke på julekort og julegaver tidlig.