Studio Vest

Studio Vest ble etablert i 2004.

Vi har i over 10 år jobbet hardt for å yte god service og gi våre kunder fantastiske minner i form av gode bilder. I 2016 startet Studio Vest et nytt kapittel – fra å være et studio med  flere fotografer, er det nå kun en fotograf.

Mitt navn er Stine Moen, og jeg startet Studio Vest i 2004. Min lidenskap for fotografi startet da jeg fikk mitt første kompaktkamera i plast som 12 åring. Jeg gjorde ikke annet enn å ta bilder og det var aldri tvil om hva jeg skulle ble da jeg ble stor! I 2003 tok jeg Svennebrevet, og fikk Mesterbrevet i 2009.

I februar 2016 ble jeg mamma til en liten gutt, og startet dermed en helt ny tilværelse. Dette betyr at jeg ikke lenger kan jobbe like mye som før. Jeg har derfor valgt å fokusere på de fotograferingene jeg liker best å jobbe med – bryllup og barn. Jeg gjør fremdeles noen andre typer oppdrag, så ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Studioet mitt har ikke fast åpningstid, kun etter avtale. Fotograferinger, møter og henting av bildebestillinger må derfor avtales på forhånd. Den letteste måten å ta konakt på er via mail, da jeg ikke er på kontoret til faste tider lenger. Er det behov for å ta ting på telefonen, ringer jeg dere selvsagt så snart jeg har har mulighet.

Jeg har studio på Frogner i Oslo, men bor i vakre Flåbygd i Telemark og tar gjerne oppdrag i her også.

Ta kontakt på mail stine@studiovest.no

Stine

SaveSave