Nyfødtfotografering

NYFØDTFOTOGRAFERING

I studioet 2800,–

Hjemme hos dere 3600,–

Jeg anbefaler å gjøre fotograferingen før babyen er 10 dager gammel.

Jeg setter av ca. 3 timer til en slik fotografering. Da har vi god tid til både ammepauser og hvile. Effektiv fotograferingstid er gjerne ikke mer enn 20 minutter, men jeg syns det er veldig viktig at dere får slappet godt av og ikke stresser under fotograferingen.

Nyfødte babyer er som alle andre mennesker, veldig forskjellige. Jeg tilpasser derfor hver fotografering etter barnet og tar hensyn til hva dere som foreldre ønsker. For mange er dette første gang man tar med seg babyen utenfor hjemmet og da er man veldig sårbar. Dere skal vite at dere er i trygge hender.

Her i studio har jeg det varmt og godt for at babyen skal trives og jeg har myke underlag og pledd for best mulig trivsel. Ønsker dere rekvisitter på bildene er det flott om dere har med dette selv. Bildene blir mye mer personlige og unike om man har egne luer, tepper, hårbånd osv. På den måten får man ikke helt likt bilde som venninnen sin.

Jeg kan også komme hjem til dere for å fotografere. Dette er en fin måte å unngå stress og mas, i tillegg til at dere har alle tingene til barnet lett tilgjengelig. Jeg tar da med alt av fotoutstyr som trengs og benytter meg gjerne av ting jeg finner hjemme hos dere. Slike ting som kurver, puter, tepper ol.

Ønsker dere å ha med storesøsken eller ta familiebilder er dette selvsagt mulig.

Under fotograferingen tar vi mange bilder, og dere vil normalt få en oversikt over 50-100 stk. Dere vil motta en mail med innloggingsinfo ca. 1 uke etter fotograferingen. Dette gir tilgang til lavoppløselige betraktningsbilder på deres egen bildeside. Bildene er ikke printbare, og er merket med logo. Bildegalleriet vil være i både sort/hvitt og farger. Dette danner bestillingsgrunnlaget for den enkelte fotografering. All etterbestilling foretas gjennom Studio Vest. Priser på produktene finner dere under etterbestillinger.

Alle fotograferinger inkluderer et visningsmøte. Her hjelper jeg dere gjerne med å lage forslag til takkekort, album og forstørrelser. Visningsmøtet avtales i forbindelse med fotograferingen.

Jeg fotograferer vanligvis ikke i desember, men nyfødtfotografering kan avtales. Mulighet for bildebestilling vil da være begrenset.