Halvdagsfotografering

HALVDAGSFOTOGRAFERING 

20 000,– Inkluderer 100 stk høyoppløselige bilder

Dette er den løsningen de fleste velger. Da er jeg med dere i 6 timer, og dere bestemmer selv når vi starter. Som regel er jeg med fra frisøren til middagen starter. På den måten får dere foreviget de viktigste øyeblikkene gjennom dagen. Det er også tid til selve bryllupsfotograferingen, som vi bruker ca. 1,5 time på.

 

Denne fotograferingen inkluderer 100 stk høyoppløselige bildefiler. Bildene velger dere selv ut i etterkant.

Dere vil motta en mail med innloggingsinfo ca. 3 uker etter fotograferingen. Dette gir tilgang til lavoppløselige betraktningsbilder på deres egen bildeside. Bildene er ikke printbare, og er merket med logo. Bildegalleriet vil være i både sort/hvitt og farger.  Dere velger da ut de bildene dere ønsker å få høyoppløselig. Det er selvsagt mulig å kjøpe flere hvis dere ønsker det. Jeg leverer også takkekort, album og forstørrelser og hjelper gjerne til med dette.

I forkant av dagen har vi et planleggingsmøte.  Her kan vi snakke om alle detaljene rundt dagen, bildestil og lokasjon for bryllupsbildene. Dette er en fin mulighet for meg til å bli bedre kjent med dere, slik at jeg har best mulig utgangspunkt til å forevige dagen deres akkurat slik dere ønsker.

Fotograferingen inkluderer et visningsmøte, hvor vi sammen kan se på bildene og jeg kan hjelpe dere i utvelgelseprosessen. Visningsmøtet avtales i forbindelse med planleggingsmøtet. Priser på produktene finner dere under etterbestillinger.

Ved bestilling av brylluspfotografering fakturerer jeg 2500,- i reservasjonsgebyr. Dette blir selvsagt trukket fra på totalprisen. Fotografering utenfor Oslo medfører et tillegg for ekstra tidsbruk og kjørekostnader. Dette må avtales i hvert enkelt tilfelle.