Gravidfotografering

GRAVIDFOTOGRAFERING

2800,–

Ønsker du fotografering hjemme eller på annen lokasjon vil det komme et tillegg på 800,–.

Jeg setter av 2 timer til denne type fotografering. Da har vi god til til å gjøre mye forskjellig og samtidig ha tid til litt pauser om du trenger det. Jeg kommer gjerne med tips og råd i forhold til antrekk/rekvisitter om du ønsker det. De fleste vil ha noen bilder med klær og noen litt mer avkledd. Dette er helt og holdent opp til deg og hva de er komfortabel med. Lyset i studioet dempes, og du får en god badekåpe å pakke deg inn i om du ønsker mer avkledde bilder. Det viktigste for å få flotte bilder er at du er komfortabel.

Den beste tiden å ta gravidbilder på, er litt individuelt. Magen vår vokser i ulikt tempo – noen får stor mage tidlig, andre tar det igjen mot slutten. Jeg vil likevel anbefale å vente til magen har blitt på sitt største, men før man får alt for mye vann i kroppen. Det er også viktig at man orker å posere. Alt mellom uke 30-36 kan være perfekt for deg.

Under fotograferingen tar vi mange bilder, og dere vil normalt få en oversikt over 50-100 stk. Dere vil motta en mail med innloggingsinfo ca. 1 uke etter fotograferingen. Dette gir tilgang til lavoppløselige betraktningsbilder på deres egen bildeside. Bildene er ikke printbare, og er merket med logo. Bildegalleriet vil være i både sort/hvitt og farger. Dette danner bestillingsgrunnlaget for den enkelte fotografering. All etterbestilling foretas gjennom Studio Vest. Priser på produktene finner dere under etterbestillinger.

Alle fotograferinger inkluderer et visningsmøte. Her hjelper jeg dere gjerne med å lage forslag til takkekort, album og forstørrelser. Visningsmøtet avtales i forbindelse med fotograferingen.

Jeg fotograferer vanligvis ikke i desember, men gravidfotografering kan avtales. Mulighet for bildebestilling vil da være begrenset.