Barnefotografering

BARNEFOTOGRAFERING

Screen Shot 2016-01-10 at 17.11.411800,–

Ønsker dere fotografering hjemme eller på annen lokasjon vil det komme et tillegg på 800,–

Jeg setter av en hel klokketime, men det er ikke alltid behov for så lang tid. Det kommer helt an på barnet. Alle er forskjellig, så vi tilpasser hver fotografering etter barnets personlighet og humør. Det er anledning til antrekksskift og bruk av ulike bakgrunner/lyssetting.

Jeg kommer gjerne med tips og råd i forhold til antrekk om dere ønsker det. Generelt vil jeg si at dere bør velge klær som ikke har store mønster eller forstyrrende logoer. Det er mange som tar med seg belønning til barna i form av leker eller godis. Dette er veldig lurt, men pass på at det gjemmes godt, frem til det er behov for det eller til vi er ferdige.

Under fotograferingen tar jeg mange bilder, dere vil normalt få en oversikt over mellom ca. 50-100 stk. Dere vil motta en mail med innloggingsinfo ca. 1 uke etter fotograferingen. Dette gir tilgang til lavoppløselige betraktningsbilder på deres egen bildeside. Bildene er ikke printbare, og er merket med logo. Bildegalleriet vil være i både sort/hvitt og farger. Dette danner bestillingsgrunnlaget for den enkelte fotografering. All etterbestilling foretas gjennom Studio Vest. Priser på produktene finner dere under etterbestillinger.

Alle fotograferinger inkluderer et visningsmøte. Her hjelper jeg dere gjerne med å lage forslag til takkekort, album og forstørrelser. Visningsmøtet avtales i forbindelse med fotograferingen.

Jeg fotograferer ikke i desember, så det kan være lurt å tenke på julekort og julegaver tidlig.