Warning: session_start(): open(/tmp/php5_sessions/sess_6a322fccfe4d750b31f62fa76a7a0d13, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/u/u4721978/www/wp-content/plugins/wp-copysafe-web/login-status.php on line 4
Heldagsfotografering » Studio Vest

Heldagsfotografering

HELDAGSFOTOGRAFERING

30 000,– Inkluderer 200 stk høyoppløselige bilder

Dette er en fantastisk måte å forevige hele dagen på. Da er jeg med dere i ca. 12 timer, og fanger omtrent hvert eneste lille øyeblikk. Dere bestemmer selv når jeg starter. Det meste av dagen fotograferer jeg med reportasjepreg, og forsøker å ta minst mulig regi. I løpet av dagen ønsker jeg ca. 1 time til selve bryllupsfotograferingen. Her legger vi vekt på de offesielle bildene. Dette er det vanlig å gjøre rett etter vielsen, på ønsket lokasjon.

Denne fotograferingen inkluderer 200 høyoppløselige bildefiler. Bildene velger dere selv ut i etterkant.

Dere vil motta en mail med innloggingsinfo ca. 3 uker etter fotograferingen. Dette gir tilgang til lavoppløselige betraktningsbilder på deres egen bildeside.Bildene er ikke printbare, og er merket med logo. Bildegalleriet vil være i både sort/hvitt og farger. Dere velger da ut de bildene dere ønsker å få høyoppløselig. Det er selvsagt mulig å kjøpe flere hvis dere ønsker det. Jeg leverer også takkekort, album og forstørrelser og hjelper gjerne til med dette.

I forkant av dagen har vi et planleggingsmøte. Her kan vi snakke om alle detaljene rundt dagen, bildestil og lokasjon for bryllupsbildene. Dette er en fin mulighet for meg til å bli bedre kjent med dere, slik at jeg har best mulig utgangspunkt til å forevige dagen deres akkurat slik dere ønsker.

Fotograferingen inkluderer et visningsmøte, hvor vi sammen kan se på bildene og jeg kan hjelpe dere i utvelgelseprosessen. Visningsmøtet avtales i forbindelse med planleggingsmøtet. Priser på produktene finner dere under etterbestillinger.

Ved bestilling av brylluspfotografering fakturerer jeg 2500,– i reservasjonsgebyr. Dette blir selvsagt trukket fra på totalprisen. Fotografering utenfor Oslo medfører et tillegg for ekstra tidsbruk og kjørekostnader. Dette må avtales i hvert enkelt tilfelle